Kopklas introductiedag            IMG_2807.JPG

Op maandag 4 september had de kopklas introductiedag. We gingen een  een lijst maken met allemaal regels die we hebben in de klas. Iedereen had mooie regels bedacht zoals respect voor elkaar hebben en elkaar helpen en dat soort dingen. We gingen daarna midgetgolfen bij de Wogmeer, met de hele kopklas. We gingen met de auto naar de Wogmeer, ik zat in de heenweg met Kimberly en Zehraa bij de auto en de terugweg met Leen en Soumaya in de auto. Bij de midgetgolf zat ik bij Szymon, Mirza, Henry en Leen in het team. Fazila had gewonnen van het andere team Szymon had bij ons gewonnen, maar Szymon was de winnaar van iedereen. Na het golfen gingen we in de speeltuin spelen er was een trampoline, een schommel en een wip wap. Na het spelen gingen we eten, we hadden patat en nog wat erbij gegeten en na het eten gingen we weer spelen. Toen kregen we een ijsje en hadden we nog gespeeld. Na het spelen gingen we weer naar school. Eenmaal op school aangekomen gingen we op onze plaats zitten en ging mevrouw Zuidema uitleggen wat we gingen knutselen/tekenen. We gingen een presentatiemap maken. In de presentatiemappen ging je schrijven over welk doel je wilt bereiken, wat je hobby’s zijn, je lievelingseten, je favoriete film, hoe je je doel wilt bereiken en je volledige naam. Iedereen had een een tekening van zichzelf en iedereen had een ander soort map gemaakt. Ik vond het een leuke dagen ik vond het ook heel gezellig. Ik vond het een leuke dag omdat we iets gezelligs deden met de hele klas. De leraren hadden het geregeld we wisten niet wat we gingen doen die dag.

Zixin Cindy Zhu

Eerste dag school.

De 1ste dag op school(maandag 7-09-2017) gingen we naar de Wogmeer naar een plek waar we kunnen midgetgolfen. De leerkrachten

Mvr.Zuidema/Mvr.Van Der Hof hadden het georganiseerd om de leerlingen goed te leren kennen, Wat ik er van vond? Nou ik vond het een heel gezellige boel.Na het midgetgolfen was daarnaast en kleine speeltuintje. We gingen met een paar meiden op zo een apparatuur waar je je moest vasthouden want als je eenmaal er in zit draaide het best wel eng want het ging snel. Daarna kregen we limonade en mochten we verder en daarna kregen we patat en je mocht kiezen uit kaassoufflé,kipnuggets en een kroket. Nou omdat er heel wat moslims in onze klas zitten kozen zij kaassoufflé en ik ook. Na het eten gingen we verder met chillen,de jongens gingen nog een potje midgetgolfen,sommige meiden gingen op de trampoline en sommige meiden  zaten weer op het draaiend ding. Daarna was het tijd en  moesten we. We gingen van Wogmeer terug naar Grote waal Toen kwamen  we in de klas en gingen we een presentatiemap maken en wat moesten we daarvoor moesten een tekening van jezelf maken ,wat je naam is,beroepen dus hobby’s en wat je wilt bereiken en dat was de dag van de 1ste schooldag.

Nazar Top

Kopklas Hoorn.

kopklas introductiedag     IMG_2798.JPG

Onze kennismakingsdag speelde zich af bij de golfbaan in de Wogmeer, Daar had je allerlei verschillende banen en je had ook een speeltuin. Als je aan de beurt was mocht je slaan als je dan had geslagen moest je je eigen punten optellen, Wie de meeste punten had had verloren en uiteindelijk had Szymon gewonnen. Toen we klaar waren gingen we spelen in de speeltuin,er waren hele aparte materialen zoals; een groot reuzenrad waar je als het ware in kon rennen en er was nog veel meer. Daarna kwam er een mevrouw naar ons toe en die vroeg of we patat wilden, wij zeiden natuurlijk allemaal ja. Je mocht er ook wat bij ik had een kaassoufle met curry, lekker smullen dus.Op het einde kregen we ook nog eens een ijsje en het was super leuk.

Mirza Hamza Yildirim
 7-9-2017

Midgetgolf Wogmeer
De eerste dag in de kopklas gingen we midgetgolf. En het was leuk. Er waren 2 groepjes. Ik zat in een groep met allemaal meisjes en dat was nogal grappig, want die banen waren best moeilijk en gingen we soms te zacht slaan of te hard. Ik heb nu nieuwe vriendinnen en dat zijn Fazila, Nazar en Kimberly. Ik en Nazar waren ook de heletijd dom aan het doen in het hamsterrad. We vielen telkens en dat was heel grappig. Daarna gingen we op een schommel zitten en waren we gewoon aan het praten. En daarna aten we patat met een kaassoufflé  of wat anders. We kregen later ook nog een ijsje en toen gingen we verder met dom doen. Later moesten we in de auto terug naar school. We kregen uitleg van de regels op school en brieven om mee naar huis te nemen. En we kregen een blad om ons na te tekenen voor de presentatiemap. Ik herinner me nu pas dat ik op die dag best vrolijk en druk was, haha. Maar ik vind mijn klas best leuk. En midgetgolf was ook heeeeelll leuk alleen in de auto was het best warm maar voor de rest was het een top dag :) De juffen zijn ook aardig.

Zehraa Albaghdadi